OVER ONS

U kunt bij Hugo Simons terecht voor het renoveren van uw badkamer, voor allerlei tegel- en vloerwerken en voor het aanleggen van uw terras. De klant wordt telkens met raad en daad bijgestaan en kan rekenen op vakkundig advies op maat.

De mooiste terrassen dankzij het fijnste vakmanschap

Naast een perfecte afwerking binnenshuis, biedt familiebedrijf Simons Hugo bvba verschillende diensten aan buitenshuis. Een terras is een absolute must wilt u genieten van uw prachtige (stads)tuin. Een tuin is de kers op de taart bij uw nieuwbouw- of renovatieproject. Daarnaast helpen wij u graag bij de aanleg van uw oprijlaan, uw oprit of tuinpad.

Onze ervaren vakmensen plaatsen zowel klassieke als de meest moderne terrastegels en vloeren. Aan u de keuze! Van begin tot eind zorgen wij voor de juiste opvolging zodat u binnen een mum van tijd kan genieten van een schitterend resultaat.

Een terras aanleggen vergt met andere woorden de nodige kunde en kennis. Ons doel is dan ook om een duurzaam en egaal terras aan een correcte prijs aan te bieden. Informeer vandaag nog voor een offerte!