OVER ONS

U kunt bij Simons Hugo bv terecht voor het renoveren van uw badkamer, voor allerlei tegel- en vloerwerken en voor het aanleggen van uw terras. De klant wordt telkens met raad en daad bijgestaan en kan rekenen op vakkundig advies op maat.

Uw badkamer tot in de puntjes gerenoveerd

Bent u na al die jaren uitgekeken op die verouderde tegels in uw badkamer? Wacht niet langer en kies meteen voor de renovatie van uw badkamer in uw woning in en nabij Ekeren. Als erkend aannemer weten wij hoe we elke opdracht correct moeten aanpakken en welke materialen geschikt zijn, zodat de resultaten van onze werken steeds verbluffend zijn.

Zowel voor de afbraak van uw badkamertegels als voor de plaatsing van nieuwe tegels zijn wij uw ideale partner. Na een uitgebreid gesprek waarin wij bespreken wat uw wensen en vereisten zijn zorgen wij voor een correcte offerte. Hierin vindt u zowel de werkuren als het nodige materiaal terug.

Uw badkamer wordt van A tot Z onder handen genomen en zal schitteren dankzij de kwaliteitsvolle materialen die wij aanbieden. 

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een offerte op maat van uw droombadkamer!

ONZE REALISATIES