OVER ONS

U kunt bij Hugo Simons terecht voor het renoveren van uw badkamer, voor allerlei tegel- en vloerwerken en voor het aanleggen van uw terras. De klant wordt telkens met raad en daad bijgestaan en kan rekenen op vakkundig advies op maat.

Precisie, expertise en kwaliteit bij familiebedrijf Simons Hugo bvba

Jarenlange ervaring zorgt voor schitterende resultaten, dat bewijst familiebedrijf Simons Hugo bvba. Hugo vormt samen met zoon Dimi een erkende bouwfirma voor kleine en grote werken in en nabij Ekeren. De zaak van Hugo Simons beschikt over meer dan 50 jaar ervaring in de bouwwereld. Het bedrijf droeg vroeger de naam Simons en Zn., maar werd volledig opnieuw opgestart onder de naam Simons Hugo bvba.

U kunt bij Simons Hugo bvba terecht voor het renoveren van uw badkamer, voor allerlei tegel- en vloerwerken en voor het aanleggen van uw terras. De klant wordt telkens met raad en daad bijgestaan en kan rekenen op vakkundig advies op maat. Met een netwerk van diverse professionele onderaannemers en leveranciers wordt elke opdracht tot een goed eind gebracht binnen de vooropgestelde termijn. Om de kwaliteit van de werken te garanderen wordt steeds met hoogwaardige en betrouwbare materialen gewerkt.

Neem vandaag nog contact op met bouwfirma Simons Hugo bvba uit Ekeren voor een vrijblijvend bezoek of offerte.