OVER ONS

U kunt bij Simons Hugo bv terecht voor het renoveren van uw badkamer, voor allerlei tegel- en vloerwerken en voor het aanleggen van uw terras. De klant wordt telkens met raad en daad bijgestaan en kan rekenen op vakkundig advies op maat.

Precisie, expertise en kwaliteit bij familiebedrijf
Simons Hugo bv

Jarenlange ervaring zorgt voor schitterende resultaten, dat bewijst familiebedrijf Simons Hugo bv. Dimi leerde de stiel van zijn vader en nam in 2021 de zaak over van Hugo Simons. Het is een erkende bouwfirma voor kleine en grote werken in en nabij Ekeren.  De zaak Hugo Simons bv beschikt over meer dan 25 jaar ervaring in de bouwwereld. Het bedrijf droeg vroeger de naam Simons en Zn., maar werd volledig opnieuw opgestart onder de naam Simons Hugo bv.

U kunt bij Simons Hugo bv terecht voor het renoveren van uw badkamer, voor allerlei tegel- en vloerwerken en voor het aanleggen van uw terras. De klant wordt telkens met raad en daad bijgestaan en kan rekenen op vakkundig advies op maat. Met een netwerk van diverse professionele onderaannemers en leveranciers wordt elke opdracht tot een goed eind gebracht binnen de vooropgestelde termijn. Om de kwaliteit van de werken te garanderen wordt steeds met hoogwaardige en betrouwbare materialen gewerkt.

Neem vandaag nog contact op met bouwfirma Simons Hugo bv uit Ekeren voor een vrijblijvend bezoek of offerte.